Evdermia Nederland

Leveringsinformatie

We houden ervan om te zien dat mensen voor hun huid zorgen en we proberen ons best te doen om u tevreden te stellen.Daarom biedt Evdermia u gratis verzending binnen Nederland en België bij al uw bestellingen boven de € 35. Voor bestellingen onder de € 35 wordt € 3,90 in rekening gebracht voor de verzendkosten. Voor de rest van de EU-landen is er gratis verzending voor bestellingen boven de € 90. De verzendkosten voor bestellingen onder de 90 bedragen € 11.

Vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst, doen wij ons best om uw producten zo snel mogelijk te leveren. Meestal duurt het 1-2 werkdagen om uw producten te ontvangen. Wij laten u weten wanneer uw bestelling onderweg is en u ontvangt een e-mail met uw track & trace code.

Uw bestelling kan in sommige periodes (bijv. seizoensvakanties) vertraging oplopen bij onze vervoerder, dus houd uw track & trace-code in de gaten.

Het is niet mogelijk om uw bestelling te wijzigen nadat u deze heeft geplaatst. Dit geldt voor adreswijzigingen, producten en het annuleren van de bestelling. U kunt de producten gratis retourneren na levering van de bestelling.